Αρχική σελίδα   Επικοινωνία   Αίτηση Εγγραφής Μέλους   The English Version of the Website

Αρχική σελίδα

  Η Νέα Δημοκρατία στην Μεγάλη Βρετανία Στέλεχη Δραστηριότητες Ανακοινώσεις Καταχωρίσεις Ενδιαφέροντος        
 
 

Δραστηριότητες

 
 
 

25|05|2019

Το Σάββατο 25 Μαΐου στο κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, 1A Holland Park, W11 3TP, λειτούργησαν τα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη των Ελλήνων Ευρωβουλευτών για τις ευρωεκλογές του 2019.

Τα εκλογικά κέντρα ήταν ανοιχτά από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το βράδυ.  Οι εκπρόσωποι της οργάνωσής μας στη Μεγάλη Βρετανία ξεχώρισαν με την ευγενική τους συμπεριφορά αλλά ταυτόχρονα την δυναμική τούς παρουσία σε όλη την διάρκεια της ψηφοφορίας.

Με το σύνθημα "Αξίζουμε κάτι καλύτερο και μαζί μπορούμε να το πετύχουμε" έδωσαν ένα τόνο ελπίδας και προσδοκίας για ένα καλύτερο αύριο.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία προσέφερε τους συμπατριώτες μας μια μεγάλη δυνατότητα επιλογής από αξιολογότατους νέους συναγωνιστές έως εμπειρότατα στελέχη που ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή στις μάχες που δίνει διαχρονικά η παράταξή μας.

 


 
 
 

07|04|2019

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 3.00 - 5.30 μμ πραγματοποιήθηκε η Τέταρτη ανοιχτή συνεδρίαση/συνάντηση “Together ΙV” με τη συμμετοχή των μελών και των φίλων της Οργάνωσής μας.

Όπως κάθε Κυριακή, η συνεδρίαση/συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε διαφορετική περιοχή με στόχο να δοθεί την δυνατότητα συμμετοχής στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό φίλων και μελών.

Η συνάντηση αυτή την φορά διεξάχθηκε στην περιοχή Victoria – Pimlico, στην “The Warwick” pub (5 λεπτά από τον Victoria Station).

Η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου και η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την ένθερμη υποστήριξή σας στις δραστηριότητες και στις συγκεντρώσεις της Οργάνωσής μας.

 


 
 
 

31|03|2019

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στις 3.00 - 5.30 μμ πραγματοποιήθηκε η Τρίτη ανοιχτή συνεδρίαση/συνάντηση “Together ΙΙΙ” με τη συμμετοχή των μελών και των φίλων της Οργάνωσής μας.  Η συνάντηση αυτή την φορά διεξάχθηκε στην περιοχή της Trafalgar Square στην “The Admiralty” pub.

Ο αριθμός των μελών και φίλων που συμμετέχουν αυξάνεται συνεχώς και τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνουμε έχουν πολλαπλασιαστεί.  Η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, σας ευχαριστούμε για την ένθερμη υποστήριξή σας στις δραστηριότητες και στις συγκεντρώσεις της Οργάνωσής μας.

Και σε αυτή την συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ανοιχτή συνεδρίαση/συνάντηση μας “Together ΙV” που θα λάβει μέρος την ερχόμενη Κυριακή 07 Απριλίου.

 


 
 
 

29|03|2019

Την Παρασκευή 29 Μάρτιου 2019 στις 6.00 – 8.00 μμ πραγματοποιήθηκε στο London Hilton, Park Lane, ανοιχτή συνάντηση των στελεχών της Οργάνωσής μας με τον Αντιπρόεδρο του Κόμματός μας Άδωνη Γεωργιάδη.

Η συνάντηση θα είχε την μορφή ενημέρωσης/ομιλίας με ελεύθερη τη συμμέτοχη των μελών και των φίλων μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ να αρνείται την ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού στις εθνικές εκλογές, στην γενικότερη αδιαφορία της κυβέρνησης για τους Έλληνες του εξωτερικού αλλά και στις διαχρονικά κακές σχέσεις των Ελλήνων του εξωτερικού με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, μίλησε για στις επικείμενες εκλογές/ευρωεκλογές και στη σημερινή πολιτική συγκυρία όπως έχει διαμορφωθεί.

Η συμμετοχή των φιλών της Νέας Δημοκρατίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.  Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας στον αγώνα της παράταξής μας να προσφέρει στους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο.

 


 
 
 

24|03|2019

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στις 3.00 - 5.30 μμ πραγματοποιήθηκε η Δεύτερη ανοιχτή συνεδρίαση/συνάντηση “Together ΙΙ” με τη συμμετοχή των μελών και των φίλων της Οργάνωσής μας.

Η συνάντηση διεξάχθηκε και πάλι στην περιοχή του London Bridge, στην Anchor Bankside pub στις όχθες του Τάμεση.

Τα μέλη και οι φίλοι της Παράταξής μας είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Η ανταπόκριση των φίλων της Παράταξής μας στη συγκέντρωση με την παρουσία τους, αλλά και με τα μηνύματα στήριξης που έστειλαν, ήταν για μια ακόμα φόρα ενθουσιώδης.  Σας ευχαριστούμε για την ένθερμη υποστήριξή σας στις δραστηριότητες και στις συγκεντρώσεις της Οργάνωσής μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ανοιχτή συνεδρίαση/συνάντηση μας “Together ΙΙΙ”  που θα λάβει μέρος την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου.

 


 
 
 

17|03|2019

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στις 3.00 - 5.30 μμ πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συνεδρίαση/συνάντηση “Together” με τη συμμετοχή των μελών και των φίλων της Οργάνωσής μας.

Η συνάντηση διεξάχθηκε στην περιοχή του London Bridge, στην Anchor Bankside pub, η οποία είναι μια από τις πιο γραφικές pubs στις όχθες του Τάμεση.

Τα μέλη και οι φίλοι της Παράταξής μας είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Η ανταπόκριση των φίλων της Παράταξής μας στη συγκέντρωση με την παρουσία τους, αλλά και με τα μηνύματα στήριξης που έστειλαν, ήταν ενθουσιώδης.  Η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου σας ευχαριστεί για την ένθερμη υποστήριξή σας στις δραστηριότητες και στις συγκεντρώσεις της Οργάνωσής μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ανοιχτή συνεδρίαση/συνάντηση μας “Together ΙΙ”  που θα λάβει μέρος την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου.

 


 
Βίντεο από την Καλοκαιρινή Συνεστίαση που 
 Διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου 
 την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 σε Γνωστή Ελληνική 
 Ταβέρνα στο Κεντρικό Λονδίνο.

Βίντεο Εκδήλωσης

 
Φωτογραφίες από την Καλοκαιρινή Συνεστίαση που 
 Διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου 
 την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 σε Γνωστή Ελληνική 
 Ταβέρνα στο Κεντρικό Λονδίνο.

Φωτογραφίες

 
 

15|07|2018

Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, στα πλαίσια της στενότερης επαφής και γνωριμίας των μελών και των φίλων της, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου διοργάνωσε Συνεστίαση για τα μέλη και τους φίλους της σε γνωστή Ελληνική Ταβέρνα στο κεντρικό Λονδίνο.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό της οργάνωσής μας στο Flickr.

Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση γεμάτη κέφι, ενθουσιασμό και ζωντανή ελληνική μουσική.  Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την ευκαιρία που τους προσφέρθηκε να περάσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα στην παρέα φίλων, συζητώντας τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Το φιλικό περιβάλλον υπό τους ήχους αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών, συνέβαλαν στην δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας και κεφιού!

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, όπως και των άλλων προσφάτων εκδηλώσεών μας, μας γεμίζει με ικανοποίηση διότι δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες παρέμβασης της οργάνωσής μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και απολαύσανε μαζί μας, σε εγκάρδιο κλίμα την εξαιρετική ελληνική κουζίνα που μας πρόσφερε το εστιατόριο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωσή μας.

 


 
Φωτογραφίες από την συνάντηση της 
 Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου 
 με τον Επικεφαλήs του Τομέα Εξωτερικών 
 της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Φωτογραφίες

 

26|11|2012

Η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου είχε την Τρίτη 1 Μαΐου 2018 συνάντηση με τον Επικεφαλήs του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών Γιώργο Κουμουτσάκο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στη Ελλάδα, τις διαφαινόμενες σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Ηνωμένου Βασιλείου εν όψει της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και την μελλοντική θέση των Ελλήνων που ζουν μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης αναζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούσε να συμβάλει ιδέες προτάσεις και τεχνογνωσία στην προσπάθεια για την ανάταξη της Πατρίδας.


 
Βίντεο από το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα που 
 Διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου 
 την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 σε Γνωστή Ελληνική 
 Ταβέρνα στο Κεντρικό Λονδίνο.

Βίντεο Εκδήλωσης

 
Φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα που 
 Διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου 
 την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 σε Γνωστή Ελληνική 
 Ταβέρνα στο Κεντρικό Λονδίνο.

Φωτογραφίες

 
 

03|12|2017

Με την ευκαιρία της εορτής τον Χριστουγέννων, την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου διοργάνωσε το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα της οργάνωσής σε γνωστή Ελληνική Ταβέρνα στο κεντρικό Λονδίνο. 

Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση γεμάτη κέφι και ενθουσιασμό.  Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την ευκαιρία που τους προσφέρθηκε να περάσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα με ζωντανή Ελληνική μουσική στην παρέα φίλων, συζητώντας τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό της οργάνωσής μας στο Flickr.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, το εξέχον μέλος της παράταξής μας κα. Ρόδη Κράτσα η οποία τίμησε την Χώρα μας με την πράξεις της και την πορεία της σαν ευρωβουλευτής για 15 Χρόνια και σαν πρώτος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για 5 Χρόνια πριν αναλάβει την προεδρία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Στον σύντομο, μεστό χαιρετισμό της, μας ανέλυσε την παρούσα πολιτικοοικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και βάρος που έχει εκ των πραγμάτων επωμιστεί η Παράταξή μας, όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν, να ξανακάνει την Ελλάδα ισχυρή, την κοινωνία μας δίκαιη, την οικονομία μας ανταγωνιστική και τους Έλληνες πάλι υπερήφανους.

Παλιά μέλη, με αξιοσημείωτη προσφορά στην τοπική οργάνωση αλλά και νέοι φίλοι που έγιναν μέλη πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να αισθανθούμε όλοι πιο κοντά.  Το εορταστικό κλίμα και το φιλικό περιβάλλον υπό τους ήχους αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών, συνέβαλαν στην δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας και κεφιού!

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, όπως και των άλλων προσφάτων εκδηλώσεών μας, μας γεμίζει με ικανοποίηση διότι δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες παρέμβασης της οργάνωσής μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και απολαύσανε μαζί μας, σε εγκάρδιο κλίμα την εξαιρετική ελληνική κουζίνα που μας πρόσφερε το εστιατόριο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωσή μας, που θα είναι η κοπή της Βασιλόπιτας της Νέαs Δημοκρατίαs Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2018.

 


 
Φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα που Διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 σε Γνωστή Ελληνική Ταβέρνα στο Κεντρικό Λονδίνο.
 
 

11|12|2016

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου διοργάνωσε το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα της οργάνωσής σε γνωστή Ελληνική Ταβέρνα στο κεντρικό Λονδίνο.  Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση γεμάτη κέφι και ενθουσιασμό.  Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την ευκαιρία που τους προσφέρθηκε να περάσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα με ζωντανή Ελληνική μουσική στην παρέα φίλων, συζητώντας τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό της οργάνωσής μας στο Flickr.

Παλιά μέλη, με αξιοσημείωτη προσφορά στην τοπική οργάνωση αλλά και νέοι φίλοι που έγιναν μέλη πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να αισθανθούμε όλοι πιο κοντά.  Το εορταστικό κλίμα και το φιλικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, υπό τους ήχους αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών, συνέβαλαν στην δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας και κεφιού!

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, όπως και των άλλων προσφάτων εκδηλώσεών μας, μας γεμίζει με ικανοποίηση διότι δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες παρέμβασης της οργάνωσής μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και απολαύσανε μαζί μας, σε εγκάρδιο κλίμα την εξαιρετική ελληνική κουζίνα που μας πρόσφερε το εστιατόριο.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τα πολλά μέλη και φίλους μας που παρότι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, επικοινώνησαν μαζί μας για να μας εκφράσουν την συμπαράστασή τους και να μας ευχηθούν για την καλή επιτυχία της εκδήλωσης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωσή μας, που θα είναι η κοπή της Βασιλόπιτας της Νέαs Δημοκρατίαs Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2017.

 


 
Φωτογραφίες από την Συνεστίαση που Διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 σε Γνωστή Ελληνική Ταβέρνα στο Κεντρικό Λονδίνο.
 
 

24|07|2016

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 η Νέα Δημοκρατία Ηνωμένου Βασιλείου διοργάνωσε Συνεστίαση για τα μέλη και τους φίλους της σε γνωστή Ελληνική Ταβέρνα στο κεντρικό Λονδίνο.  Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση γεμάτη κέφι και ενθουσιασμό.  Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την ευκαιρία που τους προσφέρθηκε να περάσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα στην παρέα φίλων, συζητώντας τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και απολαύσανε μαζί μας, σε εγκάρδιο κλίμα την εξαιρετική ελληνική κουζίνα που μας πρόσφερε το εστιατόριο.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό της οργάνωσής μας στο Flickr.

Παλιά μέλη, με αξιοσημείωτη προσφορά στην τοπική οργάνωση αλλά και νέοι φίλοι που έγιναν μέλη πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να αισθανθούμε όλοι πιο κοντά.  Το εορταστικό κλίμα και το φιλικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, υπό τους ήχους αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών, συνέβαλαν στην δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας και κεφιού!

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης – παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μελών και των φίλων μας δεν βρίσκονται αυτή την περίοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο καθόσον είμαστε πλέον στα τέλη Ιουλίου, τα σχολεία έχουν κλείσει και πολλοί φίλοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους – μας γέμισε με ικανοποίηση διότι δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες παρέμβασης της οργάνωσής μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τα πολλά μέλη και φίλους μας που παρότι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, λόγο αντικειμενικών δυσκολιών, επικοινώνησαν μαζί μας για να μας εκφράσουν την συμπαράστασή τους και να μας ευχηθούν για την καλή επιτυχία της εκδήλωσης.

Η Οργάνωση μας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό των επόμενων κοινωνικού χαρακτήρα εκδηλώσεών μας.  Παράλληλα προετοιμάζει μια σειρά εκδηλώσεων υπό την μορφή Ομιλιών και Συζητήσεων πάνω σε επίκαιρα θέματα Πολιτικού και Κοινωνικού ενδιαφέροντος.  Η επιτυχία των παραπάνω εκδηλώσεων προϋποθέτει την συμβολή όλων μας σε πρακτικό επίπεδο αλλά και με σκέψεις, ιδέες & προτάσεις. Για τον λόγο αυτό, κατά την διοργάνωση τους, θα ζητήσουμε την ενεργή συμμετοχή σας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συνεστίαση όπου θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο / Δεκέμβριο του 2016 καθώς και τον μεγάλο χορό της οργάνωσής μας σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου που θα πραγματοποιηθεί τους πρώτους μήνες του 2017.

 


 
 
 

17|07|2016

Κατόπιν της παραίτησης του Πρόεδρου της Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Μεγάλης Βρετανίας Γιώργου Κ. Παληκαρά από το αξίωμα του Πρόεδρου, λόγο μόνιμων αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, μετά από 4 Χρόνια σημαντικής προσφοράς στην Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και στην Παράταξη γενικότερα, συνεδρίασε το Σάββατο 17 Ιουλίου 2016 η Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Μεγάλης Βρετανίας και εξέλεξε νέο πρόεδρό της, τον Βασίλειο Λ. Ζαρίφη.

Ο Γιώργος παραμένει, φυσικά, μέλος της Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Μεγάλης Βρετανίας και θα εξακολουθήσει να προσφέρει στην Οργάνωσή μας από την θέση του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων.

Μπορείτε να δείτε την νέα σύνθεση της Τοπικής Επιτροπής Μεγάλης Βρετανίας στις ιστοσελίδες με τα  “Στελέχη”  της Οργάνωσής μας.

 


 
 
 

16|03|2016

Η Νέα Δημοκρατία στην Μεγάλη Βρετανία έχει ενημέρωση τους καταλόγους των μελών της με βάση την συμμετοχή στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Πρόεδρου το Κόμματος.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις το Κόμματος, μέλη της Νέας Δημοκρατίας είναι μόνο όσοι εγγράφηκαν ή έκαναν Επαναβεβαίωση της εγγραφής τους κατά την ψηφοφορία ανάδειξης Προέδρου του Κόμματος την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2016.

Με βάση τους ενημερωμένους καταλόγους, τα μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης μας στην Μεγάλη Βρετανία πρέπει να έχουν λάβει, με email, την παρακάτω επιστολή.  Η επιστολη περιλαμβάνει σύντομες πληροφορίες σχετικά με την Νέα Δημοκρατία στο Ηνωμένο Βασίλειο και προκαλεί τους φίλους μας, που διαμένουν μόνιμα στην Μεγάλη Βρετάνια, να γίνουν μέλη της οργάνωσής μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν δεν έχετε λάβει το email με την Επιστολή, σημαίνει ότι είτε δεν είστε στους καταλόγους των μελών και των φίλων της οργάνωσης μας στην Μεγάλη Βρετανία ή ότι η οργάνωση μας δεν έχει το σωστό σας email.

Σε αυτή την περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την οργάνωσή μας στην Μεγάλη Βρετανία στο email: egrafi-melous@neademokratia.com και να μας ενημερώσετε σχετικά.

 

Επιστολή με σύντομες πληροφορίες σχετικά με την Νέα Δημοκρατία στο Ηνωμένο Βασίλειο και πρόσκληση στους φίλους της Παράταξης που διαμένουν μόνιμα στην Μεγάλη Βρετάνια, να γίνουν μέλη της Οργάνωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.


 
 
 

15|01|2016

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Η Νέα Δημοκρατία Μεγάλης Βρετανίας θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους της Οργάνωσης στο Ενωμένο Βασίλειο που προσήλθαν και ψήφισαν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου της Παράταξης.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Οργάνωσης στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και πανελλαδικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

404.078 Έλληνες πολίτες τίμησαν την Νέα Δημοκρατία με την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2016 και 330.521 Έλληνες πολίτες στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2016.

Αυτή η ανταπόκριση στο κάλεσμά της Παράταξής μας, αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική πολιτική λύση και σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό.


 
 
 

10|01|2016

Την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 από ώρα 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα έλαβε μέρος ο 2ος γύρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Νέου Πρόεδρου του Κόμματός μας.

Το εκλογικό κέντρο ήταν ξανά στο ξενοδοχείο Lancaster London (OAK Suite), Lancaster Terrace, London W2 2TY.

Δικαίωμα να ψηφήσουν ειχαν μόνον όσοι επιβεβαίωσαν την εγγραφή τους ή εγγράφηκαν μέλη του Κόμματος κατά την πρώτη ψηφοφορία ανάδειξης Προέδρου του κόμματος στις 20/12/2015.

Τα μέλη μπορούσαν να ψηφήσουν αποκλειστικά και μόνο στο ίδιο εκλογικό τμήμα που είχαν ψηφήσει την πρώτη Κυριακή (20/12/2015) και επρέπε να μπορούσαν να επιδείξουν το ίδιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας που χρησιμοποίησαν για να ψηφήσουν την πρώτη Κυριακή (20/12/2015).


 
 
 

20|12|2015

Την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2016 από ώρα 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα έλαβε μέρος η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Νέου Πρόεδρου του Κόμματός μας.

Το εκλογικό κέντρο ήταν στο ξενοδοχείο Lancaster London (OAK Suite) Lancaster Terrace, London W2 2TY.  Το ξενοδοχείο Lancaster London βρίσκεται ακριβώς από τον σταθμό του Underground: Lancaster Gate (Central line).

Στην εκλογική διαδικασία μετείχαν όλοι όσοι ήταν εγγεγραμμένοι ως μέλη της Ν.Δ., αλλά και όσοι επιθυμούσαν να εγγραφούν κατά την ημέρα των εκλογών.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα άμεσης Δημοκρατίας, που ενισχύει το άνοιγμά μας στην Κοινωνία και υπηρετεί κοινούς μας στόχους, όπως η συνοχή, η αλληλεγγύη, η προοπτική.

Tην ημέρα των εκλογών, στις 22 Νοεμβρίου, μπορούσαν να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα, να εγγραφούν ως μέλη και να μετάσχουν στις εκλογές όλοι όσοι αποδέχονται τις αρχές του Κόμματός μας.  Προϋπόθεση για την συμμετοχή στην διαδικασία ήταν η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Άδειας Οδήγησης.


 
 
 

07|12|2014

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 η Νέα Δημοκρατία στην Μεγάλη Βρετάνια προσκάλεσε τα μέλη της και τους φίλους της σε Δείπνο που διοργάνωσε σε Ελληνικό εστιατόριο στο κεντρικό Λονδίνο.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να δοθεί η δυνατότητα στους φίλους και τα μέλη της οργάνωσης να γνωριστούν μεταξύ τους στο φιλικό και ζεστό περιβάλλον της Ελληνικής Ταβέρνας.

Επίσης προσφέρθηκε η ευκαιρία για την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο όσοι παραβρεθήκαν στο δείπνο πέρασαν ένα εξαιρετικά ευχάριστο απόγευμα με την παρέα παλιών και νέων φιλών.


 
 
 

09|11|2014

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 στις 3:00 μμ πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας καθώς και προτάσεις για τον σχεδιασμό και την οργάνωση των προσεχών κινήσεων, δράσεων και εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο.


 
Βίντεο από την Ομιλία/Εκδήλωση 'H Ελλάδα στην Ευρώπη' με ομιλητή τον κ. Άκη Γεροντόπουλο, Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας και Βουλευτή Έβρου της ΝΔ.

Βίντεο Εκδήλωσης

 
Φωτογραφίες από την Ομιλία/Εκδήλωση 'H Ελλάδα στην Ευρώπη' με ομιλητή τον κ. Άκη Γεροντόπουλο, Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας και Βουλευτή Έβρου της ΝΔ.

Φωτογραφίες

 
 

09|05|2014

Την Παρασκευή 9 Μαΐου και ώρα 7:00 μμ. η Νέα Δημοκρατία Μ. Βρετανίας διοργάνωσε ομιλία/εκδήλωση στο ξενοδοχείο Radisson Blu Portman Hotel, 22 Portman Square, London W1H 7BG.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Άκης Γεροντόπουλος, Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και Βουλευτής Έβρου της ΝΔ.

Η επίσκεψη του κυρίου Γεροντόπουλου στο Λονδίνο, μετά από πρόσκληση της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου, είχε σκοπό να ενημερώσει την ομογένεια για τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη χώρα μας αυτή την περίοδο.

Το θέμα της ομιλίας του ήταν: «Η Ελλάδα στην Ευρώπη».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρόεδροι και στελέχη οργανώσεων καθώς και καθηγητές και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα ο κ. Υφυπουργός είχε ενημερώσει τους δημοσιογράφους της ομογένειας και είχε συναντήθει με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κύριο Γρηγόριο.

Μετά την ομιλία τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και την εικόνα της στο εξωτερικό.


 
 
 

20|06|2013

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 η Νέα Δημοκρατία Μ. Βρετανίας διοργάνωσε εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της στο 9ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ. και στο 2ο Οικουμενικό Συνέδριο Αποδήμου Ελληνισμού που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από 27 έως 30 Ιουνίου 2013.

Τα μέλη της οργάνωσης που παραβρέθηκαν είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα και να συμμετάσχουν στην διαμόρφωση των προτάσεων της οργάνωσής μας στην Μεγάλη Βρετάνια για το 9ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ. και στο 2ο Οικουμενικό Συνέδριο Αποδήμου Ελληνισμού.


 
 
 

26|05|2013

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 3.00 το απόγευμα, η Νέα Δημοκρατία διοργάνωσε συνάντηση/γεύμα σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο-ταβέρνα στο κεντρικό Λονδίνο.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε με σκοπό τη συζήτηση και τη διαμόρφωση των προτάσεων της οργάνωσής μας στην Μεγάλη Βρετάνια εν όψη του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Οι φίλοι και τα μέλη της οργάνωσης που παραβρέθηκαν είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και την εικόνα της στο εξωτερικό.


 
 
 

27|01|2013

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στις 8:00 μμ πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου.

Η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου για το 2013 και ιδιαίτερα στην διοργάνωση της κοπής της Βασιλόπιτας της παράταξης.

Οι συνεδριάσεις αυτές, που γίνονται κατά τακτά διαστήματα, έχουν σκοπό να προσφέρουν την δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν στην λήψη των αποφάσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.


 
Φωτογραφίες από την συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωστή Μουσουρούλη.

Φωτογραφίες

 

26|11|2012

Η Νέα Δημοκρατία Λονδίνου είχε την Δευτέρα 26 Νοέμβριου 2012 συνάντηση – συνεργασία με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωστή Μουσουρούλη, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Μεγάλη Βρετάνια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Μουσουρούλης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στη Ελλάδα και αναζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο θα μπορούσε να συμβάλει στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την ανοικοδόμηση της Πατρίδας.


 
 
 

21|10|2012

Την Κυριακή 21 Οκτώβριου 2012 στις 8:30 μμ πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας καθώς και προτάσεις για τον σχεδιασμό και την οργάνωση των προσεχών εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο.

Οι συνεδριάσεις αυτές, που γίνονται κατά τακτά διαστήματα, έχουν σκοπό να προσφέρουν την δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν στην λήψη των αποφάσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.


 
 
 

10|06|2012

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2012 στις 8:00 μμ πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου.

Η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στις εκλογές της 17ης Ιουλίου και στις δράσεις της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου την τελευταία εβδομάδα πριν την ημέρα των εκλογών.

Οι συνεδριάσεις αυτές, που γίνονται κατά τακτά διαστήματα, έχουν σκοπό να προσφέρουν την δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν στην λήψη των αποφάσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.


 
 
 

02|05|2012

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 στις 7:15 μμ. η Νέα Δημοκρατία Λονδίνου συμμετείχε στην ζωντανή πολιτική συζήτηση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός του Λονδίνου “London Greek Radio” ενόψει των Εθνικών Εκλογών στην Ελλάδα στις 6 Μαΐου 2012.

Την συζήτηση διεύθυνε ο δημοσιογράφος κ. Τάσος Ζαχαριάδης.

Την Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο πρόεδρος της οργάνωσης στο Λονδίνο κ. Γιώργος Κ. Παληκαράς.

 


 
 
 

29|04|2012

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στις 8:00 μμ πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου.

Η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και στις δράσεις της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου την τελευταία εβδομάδα πριν την ημέρα των εκλογών.

Οι συνεδριάσεις αυτές, που γίνονται κατά τακτά διαστήματα, έχουν σκοπό να προσφέρουν την δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν στην λήψη των αποφάσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.


 
Φωτογραφίες από την Συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου σε Εκδήλωση/Ομιλία που Διοργάνωσε η Ευρωβουλευτής Μαρίνα Γιαννακουδάκη.

Φωτογραφίες

 

27|04|2012

Η Νέα Δημοκρατία Λονδίνου παραβρέθηκε και συμμετείχε με ερωτήσεις στην εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε η ευρωβουλευτής του Ηνωμένου Βασιλείου κυρία Μαρίνα Γιαννακουδάκη στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

Στην εκδήλωση η κυρία Γιαννακουδάκη ενημέρωσε την Ελληνική κοινότητα σχετικά με τις δραστηριότητές της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις προοπτικές για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην συζήτηση που ακολούθησε οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου υπέβαλαν ερωτήσεις πάνω σε θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινότητα του Λονδίνου αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου και η κυρία Γιαννακουδάκη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενέστερα πάνω σε μια σειρά θεμάτων Ελληνικού ενδιαφέροντος.


 
 
 

22|04|2012

Την Κυριακή 22 Απριλίου η Νέα Δημοκρατία Λονδίνου διοργάνωσε ανοιχτή συζήτηση - γεύμα εργασίας σε κεντρικό εστιατόριο στο Λονδίνο.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάλυση της παρούσας κατάστασης στην Ελλάδα ενόψει των επερχόμενων εκλογών της 6ης Μαΐου και το πώς η Νέα Δημοκρατία με το πρόγραμμά της μπορεί να βοηθήσει την χώρα μας να ξεπεράσει την κρίση, να ξανά-σταθεί στα πόδια της και επανακτήσει την αξιοπρέπειά της.

Πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου ήταν να προσφέρει την δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους της να εκφράσουν τις απόψεις τους, και να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στη ανοικοδόμηση της πατρίδας μας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης – όπου παραβρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι της οργάνωσης – προβλήθηκαν και συζητήθηκαν τα βασικά σημεία της παρουσίασης του Κυβερνητικού Σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για την Οικονομία που είχε γίνει νωρίτερα την ίδια ημέρα στο Ζάππειο.


 
 
 

04|03|2012

Την Κυριακή 04 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου.

Οι συνεδριάσεις αυτές, που γίνονται κατά τακτά διαστήματα, έχουν σκοπό να προσφέρουν την δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν στην λήψη των αποφάσεων.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Όποιο μέλος της Οργάνωσης στο Λονδίνο η φίλος επιθυμεί να συμμετέχει στις Ανοιχτές Συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής Λονδίνου, παρακαλείτε να μας ενημερώσει έτσι ώστε να λάβει πρόσκληση για την επόμενη Ανοιχτή Συνεδρίαση.


 
Βίντεο από την Κοπή της Βασιλόπιτας.

Βίντεο Εκδήλωσης

 
Φωτογραφίες από την Κοπή της Βασιλόπιτας.

Φωτογραφίες

 
 

19|02|2012

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 η Νέα Δημοκρατία στην Αγγλία πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Churchill στο κεντρικό Λονδίνο την κοπή της Βασιλόπιτας του κόμματος.

Επίσημος καλεσμένος από την Ελλάδα ήταν ο Βουλευτής Λαρίσης και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης η Δήμαρχος του Barnet Councillor Lisa Rutter, ο Μορφωτικός Σύμβουλος της Κυπριακής Ύπατης Αρμοστείας κ. Κύπρος Χαραλάμπους, καθώς και πολλοί υποστηριχτές και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στην Αγγλία.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η δήμαρχος του Barnet Councillor Lisa Rutter. Στην συνέχεια ακλούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Δαμιανό Κωνσταντίνου ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα. Την εκδήλωση χαιρέτισαν με μηνύματά τους ο Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάκης Σκανδαλάκης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας Παύλος Κώνστας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βουλευτής Λαρίσης και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος. Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο κ. Γιώργος Παληκαράς, αφού ευχαρίστησε τον κ. Χαρακόπουλο που δέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στην κοπή της Βασιλόπιτας της Παράταξης στην Αγγλία, μίλησε για την αναδιοργάνωση του Κόμματος τονίζοντας τους στόχους αλλά και τα σχέδια για το μέλλον της οργάνωσης στην Μεγάλη Βρετανία.

Αμέσως μετά ο κ. Χαρακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από το κανάλι της Hellenic TV πριν προχωρήσει στην προγραμματισμένη συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους της Οργάνωσης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και απαντήσει στις ερωτήσεις που του έγιναν.


 
Φωτογραφίες από την Συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στα  ΜΜΕ της Ομογένειας στο Λονδίνο.

Φωτογραφίες

 

18|02|2012

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 η Νέα Δημοκρατία στην Αγγλία, αξιοποιώντας την επίσκεψη στο Λονδίνο του Βουλευτή Λαρίσης και Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, διοργάνωσε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελληνικής κοινότητας στο Λονδίνο.

Στην ενημέρωσή του προς δημοσιογράφους ο κ. Χαρακόπουλος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στη Ελλάδα και απάντησε σε ερωτήσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν τους Έλληνες της Μεγάλης Βρετανίας.


 
 
 

05|02|2012

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λονδίνου.

Οι συνεδριάσεις αυτές, που γίνονται κατά τακτά διαστήματα, έχουν σκοπό να προσφέρουν την δυνατότητα στα μέλη και τους φίλους να εκφράσουν τις απόψεις τους, να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν στην λήψη των αποφάσεων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Όποιο μέλος της Οργάνωσης στο Λονδίνο η φίλος επιθυμεί να συμμετέχει στις Ανοιχτές Συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής Λονδίνου, παρακαλείτε να μας ενημερώσει έτσι ώστε να λάβει πρόσκληση για την επόμενη Ανοιχτή Συνεδρίαση.


 
 
Η Ιδρυτική μας Διακήρυξη
Η Ιδεολογία μας
Ποιοι Είμαστε
Τι Πιστεύουμε
Γιατί Αγωνιζόμαστε
Η Ιστορία μας
Το Καταστατικό μας
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε εθελοντής.  Μαζί μπορούμε περισσότερα ...
Συμπλήρωσε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου.  Μαζί μπορούμε περισσότερα ...
Το Σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για Ισχυρή Ανάπτυξη σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα.
Νέα Προέδρου.
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κωστής Χατζηδάκης
Άδωνις Γεωργιάδης
Γεώργιος Στεργίου
Νίκος Θεοδωρόπουλος
Επισκεφτείτε της Ιστοσελίδες της Νέας Δημοκρατίας