Αρχική σελίδα   Επικοινωνία   Αίτηση Εγγραφής Μέλους   The English Version of the Website

Αρχική σελίδα

  Η Νέα Δημοκρατία στην Μεγάλη Βρετανία Στέλεχη Δραστηριότητες Ανακοινώσεις Καταχωρίσεις Ενδιαφέροντος        
 
 

Διοικούσα Επιτροπή

Επιστροφή στα Στελέχη

Βασίλης Λ. Ζαρίφης,  BENG, BSC, MBA

Βιογραφικό

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μήνυμα Βασίλη

 

Αγαπητοί φίλοι,

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις μου και τον λόγο που με οδήγησε να συμμετέχω (με την πρόσφορα μου στη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Λονδίνου) στην προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα περνάει μια από τις πιο δύσκολες εποχές στη ιστορία της.  Δυστυχώς όμως είχε την ατυχία, στην πιο κρίσιμη περίοδο της νεότερης ιστορίας της, να έχει μια κυβέρνηση προερχόμενη από ένα κόμμα που ο μόνος τρόπος που ήξερε να κυβερνάει ήταν μέσω των παροχών και των διορισμών των κομματικών του φίλων.

Όταν αυτό έγινε δύσκολο, λόγο της οικονομικής κρίσης, άφησε την χώρα την τύχη της.  Άρχισε να την διαπομπεύει διεθνώς και αντί να κυβερνάει, αναλωνόταν στο να κάνει αντιπολίτευση στην ΝΔ.

Η ΝΔ είναι ένα κόμμα που πάντα έβαζε το συμφέρον της πατρίδας μας πάνω από το συμφέρον της παράταξης. 

Αντί να κάνει στείρα αντιπολίτευση, όταν είναι στην αντιπολίτευση, παρέχει συνειδητά την υποστήριξή της στην υλοποίηση όλων των μέτρων που μπορούσαν να ωφελήσουν την χώρα μας (ακόμα και σε αυτά που δεν είναι δημοφιλή).  Προσφέρει ενεργά στην διατήρηση της ομαλότητας στον τόπο μας καταδικάζοντας δημοσίως κάθε μορφής αντικοινωνικής συμπεριφοράς και εκβιασμών από όπου και να προέρχονταν.  Παράλληλα, καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις για την έξοδο της Ελλάδας από αυτή την κρίση.

Στην κυβέρνηση δίνει την μάχη να ξανακάνει την Ελλάδα ισχυρή, την κοινωνία μας δίκαιη, την οικονομία μας ανταγωνιστική και τον Έλληνα πάλι υπερήφανο.  Τολμάει μεταρρυθμίσεις και αναγκαίες αλλαγές που κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί στο παρελθόν, όχι γιατί το θέλουν εξωγενείς παράγοντες άλλα επειδή το επιβάλει το συμφέρον της Πατρίδας μας.

ΟΧΙ, οι Έλληνες δεν είμαστε διεφθαρμένοι.  ΟΧΙ, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.  ΟΧΙ, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, και ΟΧΙ δεν μας αξίζουν οι σοσιαλιστικοαριστερές κυβερνήσεις της πρόσφατης ιστορίας μας.

Δεν μας ταιριάζει η απογοήτευση, η μοιρολατρία και η παραίτηση.  Οι Έλληνες και αξίζουμε κάτι καλύτερο και μπορούμε να το πετύχουμε.
Το έχουμε άλλωστε αποδείξει και στο παρελθόν κάτω από πολύ ποιο αντίξοες συνθήκες.

 

 
Η Ιδρυτική μας Διακήρυξη
Η Ιδεολογία μας
Ποιοι Είμαστε
Τι Πιστεύουμε
Γιατί Αγωνιζόμαστε
Η Ιστορία μας
Το Καταστατικό μας
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε εθελοντής.  Μαζί μπορούμε περισσότερα ...
Συμπλήρωσε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου.  Μαζί μπορούμε περισσότερα ...
Το Σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για Ισχυρή Ανάπτυξη σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα.
Νέα Προέδρου.
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κωστής Χατζηδάκης
Άδωνις Γεωργιάδης
Γεώργιος Στεργίου
Νίκος Θεοδωρόπουλος
Επισκεφτείτε της Ιστοσελίδες της Νέας Δημοκρατίας