Αρχική σελίδα   Επικοινωνία   Αίτηση Εγγραφής Μέλους   The English Version of the Website

Αρχική σελίδα

  Η Νέα Δημοκρατία στην Μεγάλη Βρετανία Στέλεχη Δραστηριότητες Ανακοινώσεις Καταχωρίσεις Ενδιαφέροντος        
 
 

Διοικούσα Επιτροπή

Επιστροφή στα Στελέχη

Γιώργος Κ. Παληκαράς,  BEng MSc PhD

Βιογραφικό

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μήνυμα Γιώργου

 

Ο  Γιώργος Παληκαράς  είναι ο  Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων  της Διοικούσας Επιτροπής Ηνωμένου Βασιλείου.  Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής από τον Δεκέμβριο 2012 έως τον Ιούνιο 2016.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στο Βόλο, έγγαμος, με καταγωγή από Πελοπόννησο και την περιοχή του Μακεδονικού Ολύμπου και ζει στην Αγγλία τα τελευταία 12 χρόνια.

Είναι ένας νέος επιχειρηματίας με ένα εξαιρετικές γνώσεις σε ερευνητικό και επιστημονικό επίπεδο.  Ο Γιώργος εξειδικεύεται στις επιστήμες των Ψηφιακών Συστήματων, των Μέτα-υλικών και του Ηλεκτρομαγνητισμού (Διδακτορικό με υποτροφία στο Loughborough University, Μεταπτυχιούχος και Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος Υ/Η και Τηλεπικοινωνιών), έχει 2 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, έχει συγγράψει ένα κεφάλαιο βιβλίου και πλήθος συγγραμμάτων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά . 

Το 2008 προσχώρησε στην ερευνητική ομάδα Κεραιών & Ηλεκτρομαγνητισμού του Queen Mary College, University of London, όπου εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο πρόγραμμα "Body-Centric Wireless Networks" και από το 2012 κατέχει τη θέση του Visiting Research Fellow. Έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο επαφών στην Ευρώπη, Αμερική και την Ασία, τόσο στη βιομηχανία όσο και την ακαδημαϊκή κοινότητα.  Από το 2009, εργάζεται ως διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και σύμβουλος για Enter-rise Ltd, μια ομάδα συμβούλων που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παράδοση της εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα και δημιουργεί προγράμματα κατάρτισης.

Είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος δύο εταιριών που αναπτύσουν νέες τεχνολογίες με εφαρμογές στην βιοιατρική και νανοτεχνολογία, με έδρες το Λονδίνο και το St John του Καναδά.  Το 2010, κέρδισε την πρώτη θέση STARTENT Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας, στην κατηγορία επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας.  Ο Γιώργος είναι μέλος του Ινστιτούτου Φυσικής (IoP. www.iop.org), Ινστιτούτο Μηχανικής και Τεχνολογίας (IET, www.theiet.org), Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEEE,www.ieee.org).

Διετέλεσε Γραμματέας και αργότερα Πρόεδρος της Ελληνικής Φοιτητικής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Loughborough, UK.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Τ.Ο. Λονδίνου.

Διετέλεσε Γραμματέας της Εταιρείας Πελοποννησίων Μ. Βρετανίας.

 

 
Η Ιδρυτική μας Διακήρυξη
Η Ιδεολογία μας
Ποιοι Είμαστε
Τι Πιστεύουμε
Γιατί Αγωνιζόμαστε
Η Ιστορία μας
Το Καταστατικό μας
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε εθελοντής.  Μαζί μπορούμε περισσότερα ...
Συμπλήρωσε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους της Νέας Δημοκρατίας Ηνωμένου Βασιλείου.  Μαζί μπορούμε περισσότερα ...
Το Σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για Ισχυρή Ανάπτυξη σε μια Αυτοδύναμη Ελλάδα.
Νέα Προέδρου.
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κωστής Χατζηδάκης
Άδωνις Γεωργιάδης
Γεώργιος Στεργίου
Νίκος Θεοδωρόπουλος
Επισκεφτείτε της Ιστοσελίδες της Νέας Δημοκρατίας